Mogelijkheden voor failliete Pier

5 februari 2013 om 10:28

96439Zoals we eerder al berichtten is de bekende pier van Scheveningen is begin 2013 failliet gegaan. De eigenaar van de pier, Van der Valk, heeft de pier nu te koop staan voor een volgende eigenaar. Voor Van der Valk was de pier niet meer winstgevend genoeg, maar dat betekent niet dat de pier niet meer bruikbaar kan zijn. Een gerenoveerde en vernieuwde pier kan wel degelijk winst gaan geven.

De pier moet in ieder geval gerenoveerd worden, aangezien deze in zeer slechte staat verkeerd. Indien hier werk van wordt gemaakt en daarmee de pier weer in goede staat is, zijn er veel mogelijkheden voor:

  • Een uitgaansgelegenheid. De pier is een aparte plek, maar daarom juist ook een hele leuke en geschikte plek om een uitgaansgelegenheid van te maken. Om op zo’n plaats uit te kunnen gaan, kun je al snel een hoger bedrag vragen en daarmee winstgevendheid creëren.
  • Grote ketens. Voor grote ketens is de pier ook een goede plek om een winkelketen te vestigen; lekker origineel en veel publiek. Grote ketens als IKEA, HEMA of wat kleinere ondernemingen in bijvoorbeeld kantoorartikelen.
  • Jaarbeurs. Ook zou de pier goed dienst kunnen doen als een soort jaarbeurs. Een plek waar veel beurzen en conferenties gehouden kunnen worden.
  • Kantoor. Een groot bedrijf zou de pier kunnen kopen als werkomgeving. De plek op zee is een mooie werkplek voor medewerker en een affiche voor mogelijk te ontvangen klanten.

Oftewel, de pier is nog lang niet aan zijn einde en heeft weldegelijk nog toekomst. Het is nu alleen nog maar afwachten wie de pier gaat kopen en het aan durft om er een schitterende omgeving van te maken. In samenhang met de huidige werkzaamheden van de nieuwe boulevard is het nu of nooit voor investeerders. Jou unieke omgeving, op de pier van Scheveningen aan een net vernieuwde boulevard. Kan het nog mooier?