Jouw Scheveningen op Canvas

19 januari 2013 om 08:47

Het is heerlijk om er een dagje tussenuit te gaan. Scheveningen is hiervoor een ideale bestemming, een dagje lekker uitwaaien aan zee. En met de grote mogelijkheden op het gebied van recreatie is Scheveningen ook een ideale vakantiebestemming. Wanneer je genoten hebt van een heerlijk dagje weg of een vakantie in Scheveningen, dan wil je bij thuiskomst graag over beeldmateriaal beschikken zodat je opnieuw kunt genieten van je beleefde avonturen. Het maken van foto’s is daarom een must voor het bewaren van je vakantie herinneringen. Maak bijvoorbeeld een foto van de ondergaande zon op de boulevard, van het Kurhaus of van de afbladderende pier.

Canvas

Daarna is het natuurlijk wel leuk om je foto’s af te laten drukken of om er een fotoalbum van te maken. Maar wil je echt iets origineels en wil je elke dag kunnen genieten van je herinneringen aan Scheveningen, dan is de mogelijkheid om je foto op een canvasdoek te drukken de perfecte oplossing. Zo heb je jouw eigen kunstwerk aan de muur. Dit kun je heel gemakkelijk online doen. In een handomdraai heb je jouw foto omgetoverd in een schilderij. Je hoeft alleen je foto te uploaden en het formaat te kiezen en de foto wordt voor jou afgedrukt op een doek.

Dan kun je jouw vakantie schilderij aan de muur hangen en kun je telkens opnieuw genieten van dat ene moment wat voor jou zo speciaal is en goede gevoelens naar boven brengt.